Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Set cadou de îngrijire a pielii Precious Nectar

Brand: Matis Paris Cod: kMA12421

Descriere

Setul include:

Acest ser de regenerare a pielii, cu o textură moale ușoară și mătăsoasă este cheia reînnoirii celulare regulate. Potrivit pentru toate tipurile și vârstele de piele. Rezultatul este o piele mai strălucitoare, mai sănătoasă.

Substanțe active:

 • extracte de orhidee și merișoare - îmbunătățesc calitatea pielii,
 • Enzima Papain - regenerează celulele pielii,
 • biopolimeri de migdale dulci și extract de făină de ovăz - creează un film uniform pe suprafața pielii,  înmoaie și întinde.

caracteristici:

 • netezeste,
 • regenerează,
 • înlătură semnele de oboseală
 • parfum floral plăcut,
 • reface un aspect tanăr.

Cum se utilizează:

Aplicați dimineața sau seara pe pielea curată a feței și a gâtului.

Printre primele semne de imbatranire sunt metabolismul celular încetinirea și slăbirea fibrelor de colagen si elastina, astfel pielea isi pierde fermitatea, elasticitatea și strălucirea. Pielea se usuca si apar pe primele ei linii mici si ridurile - în special pe frunte, ochi si buze. Aplicarea cremei Avant Age va stabiliza metabolismul celular și încetinirea procesului de îmbătrânire, prin urmare,. Rezultatul este o piele intarită, cu o moliciune naturală, suplete si strălucire sănătoasă.

Ingredientul activ Avant Age pentru prevenirea imbătranirii a fost dezvoltat de MATIS Paris incluzând trei fenomene importante care joacă un rol esențial în procesul de imbătranire: activitate celulară excesivă, de glicozilare și oxidare, care sunt cauzate de stres. Această serie oferă prevenirea semnelor de imbătranire prematură, care devine vizibile după 25 de ani. Pentru a diminua impactul lor negativ, MATIS Paris aduce inovații duale sub forma unor complexe foarte eficiente într-o combinație unică: complexul de longevitate și complexul de protecție.

 

 
Substanțe active:
 • complex de longevitate (extracte naturale de orez si varza) - controlează activitatea celulară, calmează stresul si elimină defectele celulelor,
 • complex de protecție - previne procesul de glicare (stres negativ de colagen), fixează fibrele de colagen și elastină fără a deranja rețeaua naturală, consolidează enzimele antioxidante și previne influența radicalilor liberi asupra celulelor și compoziția acestora.
rezultate:
 • Îngrijirea zilnică obișnuită cu Avant Age intăreste pielea, oferă flexibilitate și luminozitate naturală.
Categoria de vârstă: Produsul este potrivit de la 25 de ani.

Cum se utilizează:

Aplicați dimineața și seara pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului.

Brand: Matis Paris

Din 1985, când a apărut pentru prima dată pe rafturile, un cosmetice MATIS PARIS a câștigat o poziție de lider în sectorul produselor de lux pentru tratamentul și îngrijirea piele numai în Franța natală, dar a câștigat popularitate și recunoaștere în mai mult de 65 de țări din întreaga lume

.

Laboratories MATIS PARIS astăzi au cea mai avansată tehnologie care permite o precizie maximă și meticuloasă cercetare multi-fază, care presupune față de cooperare a capacităților de la Centrul Național Francez pentru Cercetare și Dezvoltare

. Întregul proces de selectare a ingredientelor pur naturale și producția efectivă de produse cosmetice MATIS PARIS fabrica proprie este ținută sub supraveghere medicală strictă și fiecare produs evoluează prin 35 de controale , în cazul în care se acordă atenție compoziția, calitatea și aroma, dar, de asemenea de ambalare perfecțiune și aspectul produsului.

Filosofia brandului este aparent foarte simplu - ofere produse care au mai buna calitate , radia de frumusete pura si eleganta, impresioneaza prin lor originalitate și aromă plăcută pentru a obține loialitate și popular în rândul femeilor clienților .

Matis Paris