Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Spumă pentru autobronzare cu efect treptat Violet (Gradual Tan Foam) 200 ml

Brand: Minetan Cod: kMIN017

Descriere

Spuma bronzată de culoare violetă, încolorită, pentru culoare bronzată. Pentru menținerea arsurilor solare sau obținerea arsului la soare de pielea mediteraneană.

Brand: Minetan

Marca australiană Minetan reprezintă revoluția mondială în auto-bronzare. Alegeți diferite nuanțe de dispoziție în funcție de starea dumneavoastră de spirit și începeți în fiecare zi ca și cum ați reveni cu o vacanță exotică.

 

Cu o gamă largă de produse, puteți alege adâncimea și nuanța tăbăcirii. Minetan asigură un aspect de piele tăbăcită în doar 1 oră.

Produsele conțin ingrediente naturale - 100% DHA natural fără miros neplăcut, fără parabeni și sunt de asemenea potrivite pentru vegani. Uleiurile naturale și vitaminele garantează rezultate perfecte și îngrijirea pielii.

Minetan
zile
:
ore
:
minute
:
secunde