Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bombă de baie spumantă cu miros de ceai verde si lămâie Botanic Spa (Bath Fizzer) 150 g

Brand: Accentra
Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca… Descriere și parametrii

Descriere

Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Caracteristici:

  • hidratează și înmoaie pielea.
  • relaxează corpul, mintea și sufletul,
  • experiență unică cu fiecare baie,
  • Culoarea bilei este verde deschis,
  • într-o cutie cadou de hârtie cu fundă violet..

 

Aruncați bombița în cada cu apă caldă și urmăriți cum sursură.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde