Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Calendar AdventGold

Brand: Accentra
Calendarul de advent Gold conține 24 de piese unice, în fiecare zi, un alt cadou. Cu fiecare fereastră deschisă va fi geanta de cosmetice mai bogată iar Crăciunul mai aproape. Calendarul de advent… Descriere și parametrii

Descriere

Calendarul de advent Gold conține 24 de piese unice, în fiecare zi, un alt cadou. Cu fiecare fereastră deschisă va fi geanta de cosmetice mai bogată iar Crăciunul mai aproape. Calendarul de advent Accentra va transforma fiecare zi de advent într-un mic Crăciun. Fiecare fereastră ascunde produse cosmetice preferate - ajutoare practice care vă vor ajuta pe drumul spre frumusețe - dar și mici cadouri pentru plăcere. Așteptați cu nerăbdare Crăciunul împreună cu noi.

Calendarul Advent Gold conține:

1. ruj, 2. lac de unghii, 3.pila, 4. luciu de buze, 5.farduri de ochi, 6. perii, 7.luciu de buze,8. fard de obraz, 9. farduri de ochi,10. creion de ochi, 11. ascuțitoare, 12. creion de ochi, 13. separator de degete 14. lac de unghii, 15. fard de obraz, 16. perie ,17. luciu de buze, 18. luciu de buze 19. autocolante pentru unghii, 20. oglindă 21 farduri de ochi, 22. luciu de buze, 23. ruj,24. farduri de ochi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde