Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș și baie cu o pompă cu miros de rodie și unt de shea Romantic Vintage Bath & Shover gel 480 ml

Brand: Accentra
Gel de duș cu miros de rodie și unt de shea într-un tub decorativ cu pompă. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de produse cosmetice. Parfumul este irezistibil.… Descriere și parametrii

Descriere

Gel de duș cu miros de rodie și unt de shea într-un tub decorativ cu pompă. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de produse cosmetice. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • spală și curăță delicat pielea,
  • hidratează și hrănește,
  • lasă pielea netedă și moale la atingere,
  • cu un miros plăcut.

Aplicați gelul de duș pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde