Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lotiune de corp cu parfum de rodie și unt de shea Vintage Romantic (Lotiune de corp) 200 ml

Brand: Accentra
Set cosmetice cu aroma de rodie și unt de shea Vintage Romantic Ea adaugă hidratare și frunze necesare netezi plăcut. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de… Descriere și parametrii

Descriere

Set cosmetice cu aroma de rodie și unt de shea Vintage Romantic Ea adaugă hidratare și frunze necesare netezi plăcut. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de produse cosmetice. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • hidratează și regenerează,
  • hrănește pielea,
  • lasă pielea netedă și moale la atingere,
  • miroase frumos.

Aplicați crema pe piele și lăsați-o să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde