Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune deCorp cu miros de zmeură si coacăză Berry Christmas (Body Lotion) 200 ml

Brand: Accentra
Loțiunea de corp oferă pielii tot ceea de ce are nevoie. Hidratează și hrănește pielea, lăsând-o moale si catifelată la atingere. Mirosul foarte plăcut de vanilie cu coacăze vă va încânta. Nu numai… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea de corp oferă pielii tot ceea de ce are nevoie. Hidratează și hrănește pielea, lăsând-o moale si catifelată la atingere. Mirosul foarte plăcut de vanilie cu coacăze vă va încânta. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • hidratează și regenerează,
  • previne uscarea pielii,
  • lasă pielea moale și netedă,
  • miroase frumos.

Aplicați loțiunea pe piele ori de cate ori este nevoie si lăsați să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde