Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune pentru CorpBlossom Hibiscus & Coconut (Body Lotion) 200 ml

Brand: Accentra
După deșurubarea capacului vă va fermeca parfumul de primăvară de nucă de cocos si hibiscus. cadou mic, care va oferi o bucurie mare. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta… Descriere și parametrii

Descriere

După deșurubarea capacului vă va fermeca parfumul de primăvară de nucă de cocos si hibiscus. cadou mic, care va oferi o bucurie mare. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de produse cosmetice. Aroma acestor produse este irezistibila. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Caracteristici:

  • Loțiune de corp pentru femei
  • cu aroma de nucă de cocos si hibiscus.
  • hidratează pielea,
  • adaugă moliciune,

Se aplică pe pielea curată a întregului corp și se masează.