Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie Cosy Moments(Bath Salt) 100 g

Brand: Accentra
Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Sare de baie Cosy Moments într-o mănușă cu carouri cu miros de ienupăr și chihlimbar cald. Pachetul ambalat… Descriere și parametrii

Descriere

Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Sare de baie Cosy Moments într-o mănușă cu carouri cu miros de ienupăr și chihlimbar cald. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Caracteristici:

  • sare de baie,
  • Parfum: ienupăr și chihlimbar cald.
  • potrivită ca un cadou

Se toarnă sarea în cadă si relaxați-vă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde