Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie cu miros de mere coapte Hello Winter (Bath Salt) 100 g

Brand: Accentra
Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Sarea de baie Hello Winter nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca… Descriere și parametrii

Descriere

Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Sarea de baie Hello Winter nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Caracteristici:

  • sare de baie,
  • miros de mere coapte
  • potrivită ca un cadou
  • într-o cutie de carton.

Turnați sarea în cadă și lăsați-o să se dizolve în apă caldă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde