Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie cu parfumul de trandafiri si caprifoi Poezie de flori (Bath Salts) 150 g

Brand: Accentra
Sare de baie Poezie de flori, în frumoasa cutie de cadou de hârtie cu satin de aur panglica si o lingura de lemn pentru sare saparea. După deschiderea casetele va va incanta cu parfumul de caprifoi… Descriere și parametrii

Descriere

Sare de baie Poezie de flori, în frumoasa cutie de cadou de hârtie cu satin de aur panglica si o lingura de lemn pentru sare saparea. După deschiderea casetele va va incanta cu parfumul de caprifoi și trandafiri. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • relaxează mușchii încordați,
  • reîmprospătează corpul și mintea.
  • parfum de trandafiri si caprifoi,

sare de baie Presarati sub jet de apă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde