Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou Advent Of Beauty

Brand: Accentra
Setul cadou Advent of Beauty conține mai multe elemente unice, în fiecare zi, un cadou diferit. Cu fiecare fereastră deschisă va fi geanta de cosmetice mai bogată iar Crăciunul mai aproape. Acest set… Descriere și parametrii

Descriere

Setul cadou Advent of Beauty conține mai multe elemente unice, în fiecare zi, un cadou diferit. Cu fiecare fereastră deschisă va fi geanta de cosmetice mai bogată iar Crăciunul mai aproape. Acest set va transforma fiecare zi de advent într-un mic Crăciun. Ascunde produse cosmetice preferate - ajutoare practice care vă vor ajuta pe drumul spre frumusețe - dar și mici cadouri pentru plăcere. Așteptați cu nerăbdare Crăciunul împreună cu noi.

Setul cadou Advent Of Beauty conține:

1. crema pentru mâini si unghii 30 ml si pilă de unghii, 2. gel de duș 50 ml si loțiune de corp 50 ml,3. cremă pentru picioare 60 ml si șosete,4.gel de dus 100 ml si loțiune de corp 100 ml cu gentuță cosmetică.

Aroma: vanilie si lychee

zile
:
ore
:
minute
:
secunde