Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou îngrijire pentru mâini Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Hand Care Set)

Brand: Accentra
Aroma: vanilie fierbinte cu flori de limetă Ambalaj: cutie cadou de hârtie cu model de pene maro-auriu - Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi.… Descriere și parametrii

Descriere

Aroma: vanilie fierbinte cu flori de limetă Ambalaj: cutie cadou de hârtie cu model de pene maro-auriu - Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi. Aroma acestor produse este irezistibila. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Setul include:

  • Săpun pentru mâini cu pompă Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Liquid Soap) 120 ml
  • Cremă pentru mâini și unghii Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Hand Cream) 60 ml