Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadouBlossom Hibiscus & Coconut (Hand Care Set)

Brand: Accentra
Setul pentru îngrijirea mâinilor, care este ambalat într-o cutie frumoasă cadou de hârtie, cu panglica de satin este un cadou frumos pentru orice femeie, fată și domnișoară. Setul include o cremă… Descriere și parametrii

Descriere

Setul pentru îngrijirea mâinilor, care este ambalat într-o cutie frumoasă cadou de hârtie, cu panglica de satin este un cadou frumos pentru orice femeie, fată și domnișoară. Setul include o cremă pentru mâini si unghii 30ml si pila de unghii. Ambalajul după deschidere vă va fermeca cu miros de hibiscus si nuca de cocos. Pila are culoarea roz și crema de mâini și cutia au culoarea albă cu flori. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi. Aroma acestor produse este irezistibilă. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Setul include:

  • Cremă pentru mâini Blossom Hibiscus & Coconut 30 ml
  • pila de unghii,
zile
:
ore
:
minute
:
secunde