Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cosmetic de îngrijire a mâinilor într-o pungă de pânză Romantic Vintage

Brand: Accentra
Set cosmetic de îngrijire a mâinilor într-o pungă de pânză Romantic Vintage set frumos de relaxare completă și parfum plăcut are grijă de mâinile tale. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un… Descriere și parametrii

Descriere

Set cosmetic de îngrijire a mâinilor într-o pungă de pânză Romantic Vintage set frumos de relaxare completă și parfum plăcut are grijă de mâinile tale. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

 

Setul include:

  • Lotiune de corp cu parfum de ceai a crescut și catifea Vintage Romantic 30 ml
  • Pilă de unghii,
zile
:
ore
:
minute
:
secunde