Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cosmetic de îngrijire a picioarelor cu parfum de rodie și unt de shea Romantic Vintage

Brand: Accentra
Cadou pachet include crema de tratament pe picioarele tale și o pereche de șosete moale. cu arome de rodie și unt de shea Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul… Descriere și parametrii

Descriere

Cadou pachet include crema de tratament pe picioarele tale și o pereche de șosete moale. cu arome de rodie și unt de shea Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

 

Setul include:

  • cu arome de rodie și unt de shea
  • șosete
zile
:
ore
:
minute
:
secunde