Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cosmetic într-un ceainic cu parfum de trandafiri și caprifoi Poetry of Flowers

Brand: Accentra
Set de baie, care este situat într-o cană de metal cu panglica de satin este un cadou frumos pentru orice femeie, o fată și o femeie. Setați în mod după deschiderea incante arome de trandafir și… Descriere și parametrii

Descriere

Set de baie, care este situat într-o cană de metal cu panglica de satin este un cadou frumos pentru orice femeie, o fată și o femeie. Setați în mod după deschiderea incante arome de trandafir și caprifoi. mănuși de grădinărit sunt de culoare albă cu buline verzi. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Aroma acestor produse este irezistibilă. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

 

Setul include:

  • Gel de dus cu trandafir parfum caprifoi și 90 ml
  • crema de corp cu parfum de trandafiri si caprifoi 60 ml
  • Manusi de gradinarit
zile
:
ore
:
minute
:
secunde