Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cosmetice cu aroma de rodie și unt de shea Vintage Romantic

Brand: Accentra
Cadou set cu arome de rodie cu unt de shea într-o cutie cadou de carton cu un model frumos în alb rubin. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi.… Descriere și parametrii

Descriere

Cadou set cu arome de rodie cu unt de shea într-o cutie cadou de carton cu un model frumos în alb rubin. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Aroma acestor produse este irezistibilă. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

 

Setul include:

  • Gel de duș cu arome de rodie și unt de shea Vintage Romantic (Gel de duș) 150 ml
  • lotiune de corp cu parfum de rodie și unt de shea Vintage Romantic (Lotiune de corp) 150 ml
zile
:
ore
:
minute
:
secunde