Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set de baie cosmetice într-o cutie transparentă Vintage Romantic

Brand: Accentra
Sare de baie cu aroma de ceai a crescut și catifea. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Aroma acestor produse este irezistibilă. Nu numai că… Descriere și parametrii

Descriere

Sare de baie cu aroma de ceai a crescut și catifea. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Aroma acestor produse este irezistibilă. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

 

Setul include:

  • Gel de dus cu aroma și ceai trandafir catifea Vintage Romantic 165 ml
  • Lotiune de corp cu parfum de ceai a crescut și catifea Vintage Romantic 60 ml
zile
:
ore
:
minute
:
secunde