Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set de cosmetice pentru îngrijirea mâinilor Lavender

Brand: Accentra
Set Lavandă Îngrijire de mână cadou de ambalaj care este ambalat în cutie de cadou frumos clar este un cadou frumos pentru orice femeie, o fată și o femeie. Setul include o cremă pentru mâini si… Descriere și parametrii

Descriere

Set Lavandă Îngrijire de mână cadou de ambalaj care este ambalat în cutie de cadou frumos clar este un cadou frumos pentru orice femeie, o fată și o femeie. Setul include o cremă pentru mâini si unghii 30ml si pila de unghii. Pachetul va fi fermecat de deschiderea miresmele de lavanda si frumos de culoare violet și plută. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

 

Setul include:

  • Crema pentru maini si unghii cu ulei de lavandă (Hand & Cream unghii) 30 ml
  • Pilă de unghii,
zile
:
ore
:
minute
:
secunde