Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de baie cu miros de rodie și unt de shea Romantic Vintage Bath Foam 200 g

Brand: Accentra
spumă de baie de epocă romantică cu arome de rodie și unt de shea într-o pompă elegantă. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Parfumul este… Descriere și parametrii

Descriere

spumă de baie de epocă romantică cu arome de rodie și unt de shea într-o pompă elegantă. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • bogat de spumare
  • spală delicat pielea,
  • Acesta ajută la relaxarea corpului și a minții.
  • cu un miros plăcut.

Se toarnă sub fluxul de apă caldă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde