Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Calendar Advent Crăciun

Brand: Albi
Bucurați-vă de așteptarea lui Moș Crăciun cu marca Heart and Home Lumânările parfumate premium vor parfuma întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă și vă puteți bucura de atmosfera de sărbătoare în… Descriere și parametrii

Descriere

Bucurați-vă de așteptarea lui Moș Crăciun cu marca Heart and Home Lumânările parfumate premium vor parfuma întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă și vă puteți bucura de atmosfera de sărbătoare în căldura și confortul de acasă. Calendarul Heart and Home include lumânări de ceai din amestec de ceară de soia, care este mai prietenoasa și mai ecologică în comparație cu ceara obișnuită.

Deschideți în fiecare zi o fereastră a calendarului, ca atunci când erați copii, și bucurați-vă de mirosul de Crăciun.

Calendarul conține 24 lumânări de ceai și sfeșnic din sticlă pentru lumânarea de ceai.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde