Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceară parfumată Mângâiere blândă

Brand: Albi
Un parfum minunat și fermecător de flori de Lathyrus cu nuanțe de flori sălbatice, care vor mângâia simțurile dvs.. Marca premium de mirosuri pentru casă Heart & Home aduce ceara parfumată, care… Descriere și parametrii

Descriere

Un parfum minunat și fermecător de flori de Lathyrus cu nuanțe de flori sălbatice, care vor mângâia simțurile dvs.. Marca premium de mirosuri pentru casă Heart & Home aduce ceara parfumată, care vă va parfuma si va ilumina casa dvs. Sunt realizate din amestecuri naturale de ceara de soia, care este ecologică. Relaxați-vă cu sentimentul că ați contribuit la faptul că natura noastră rămâne frumoasă.

Ceara parfumată Heart & Home este din ceară 100% natural parfumată ,care în aroma lampă miroase pană la 8 ore.

Greutate: 26 g
Diametrul: 6 cm
Înălțimea: 2 cm

Introduceți ceara parfumată în bolul aroma lămpii, lumânarea neparfumată de ceai in partea de jos a lămpii și aprindeți lumânarea. Ceara parfumată se dizolvă și începe să miroase. La înlocuirea lumânării lăsați lampa să se răcească și ceara să se întărească complet. Lampa apoi se fierbe ușor și ceară de alunecările castron. Ceara naturală de soia își poate schimba caracterul și aspectul vizual (de exemplu, în funcție de temperatura camerei). Aceste modificări nu afectează arderea și parfumarea camerei.

Lampa aromatică nu este inclusa in pachet!