Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou 16 lumânări de ceai Crăciun

Brand: Albi
Bucurați-vă de Crăciun cu marca Heart and Home. Setul cadou de lumânări parfumate de ceai vor parfuma toată casa dvs. Lumânările Heart and Home sunt ambalate într-o cutie de carton cu motiv de… Descriere și parametrii

Descriere

Bucurați-vă de Crăciun cu marca Heart and Home. Setul cadou de lumânări parfumate de ceai vor parfuma toată casa dvs. Lumânările Heart and Home sunt ambalate într-o cutie de carton cu motiv de Crăciun - o puteți cadona cu ușurință sub pomul de Crăciun.

Lumânările sunt realizate din amestecuri naturale de ceara de soia, care este ecologică. Bucurați-vă de căldura de acasă și de un sentiment cald la inimă că ați contribuit la faptul că natura noastră va rămâne frumoasă.

Setul include: 16 lumânări de ceai cu esențe de Crăciun.