Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set de 4 lumânări mici și inima de primăvară Acasă

Brand: Albi
Bine ai venit primavara cu un semn de inimă și Acasă din Albi. Lumânări din sticlă parfuma casa ta, astfel încât să puteți relaxa în spiritul impetuos al casei de vacanță. Inima si lumănări sunt… Descriere și parametrii

Descriere

Bine ai venit primavara cu un semn de inimă și Acasă din Albi. Lumânări din sticlă parfuma casa ta, astfel încât să puteți relaxa în spiritul impetuos al casei de vacanță.

Inima si lumănări sunt realizate dintr-un amestec de ceara de soia, care arde la temperaturi scăzute și, astfel, sunt mai ușor și mai prietenos cu natura noastră.

Set de 4 lumânări în arome de primăvară - Rodie, Sea Breeze, Angel touch, trandafiri și zmeură.
Lumânările sunt în sticlă, astfel încât este ușor să se aprindă.

timp de ardere de până la 15 de ore.
Greutate: 52 g.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde