Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set difuzor cu 2 lumânări

Brand: Albi
Heart and Home aduce mirosul de măr roșu cu Star anise și o poveste de iarnă. Difuzorul este ideal pentru camerele în care nu se pot folosi lumânări - cum ar fi in birou și dormitor. Difuzorul este… Descriere și parametrii

Descriere

Heart and Home aduce mirosul de măr roșu cu Star anise și o poveste de iarnă.

Difuzorul este ideal pentru camerele în care nu se pot folosi lumânări - cum ar fi in birou și dormitor. Difuzorul este de asemenea potrivit pentru încăperile unde sunt copii mici - nu are loc producția fumului, nici nu trebuie să va fie frică de foc și pereții fierbinți ai lumânărilor.

Pur și simplu deschideți uleiul parfumat și puneți bețele în flacon. Mirosul din difuzor se ca elibera în cameră. Dacă doriți un parfum mai intens, este de ajuns sa întoarceți bețele, Lichidul se va evapora, dar mirosul persistă până la 5 săptămâni (în dependență de condițiile mediului).

Pachetul include, de asemenea, două lumânări votive in sticlă.