Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set Lampă pentru aromă Inimă Heart and Home

Brand: Albi
Aromolampa cu inimă pentru ceara parfumată va elimina frumos mirosul în camera de zi și dormitor. In Aromolampă poate fi pusă orice ceară parfumată Heart and Home după starea dvs. de spirit actuală.… Descriere și parametrii

Descriere

Aromolampa cu inimă pentru ceara parfumată va elimina frumos mirosul în camera de zi și dormitor.

In Aromolampă poate fi pusă orice ceară parfumată Heart and Home după starea dvs. de spirit actuală. Ceara parfumată este fabricată din ceară de soia naturală, care este mai ecologică decât ceara obișnuită. Lampa vă garantează că aceste tipuri de ceară, cu o concentrație mare de esențe parfumate vor elibera parfum continuu și în cantitate suficientă.

Pachetul include ceară parfumată Povestea de iarnă si Măr roșu cu anason stelat.