Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon cu cafea pentru pielea sensibilă a scalpului pentru bărbați Hybrid (Coffein Shampoo) 250 ml

Brand: Alpecin
Dacă scalpul este uscat, senzațional de mâncărime și roșiatic, șamponul hibrid cofeină cofeină este ideal pentru dumneavoastră. Ea funcționează împotriva mâncărimei și a matreții uscate cauzate de… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă scalpul este uscat, senzațional de mâncărime și roșiatic, șamponul hibrid cofeină cofeină este ideal pentru dumneavoastră. Ea funcționează împotriva mâncărimei și a matreții uscate cauzate de scalpul uscat. Cofeina acționează ca un combustibil pentru păr și previne pierderea moștenită a părului.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde