Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 Apă de gură îngrijire completă pentru dinții sensibili Total Care Sensitive

Brand: Listerine Cod: kDKR3596

Descriere

Atunci când este utilizat de două ori pe zi, LISTERINE® TOTAL CARE SENSITIVE MILD TASTE combină mai multe cauze ale sensibilității dinților. Cu o aromă delicată și efect de 6 ori. LISTERINE® are un efect antibacterian - dovedit clinic. În același timp, flora orală rămâne în echilibru.

Brand: Listerine

apa de gura Listerine este proiectat pentru îngrijirea la domiciliu profesional. Ele sunt destinate pacienților cu probleme specifice de sănătate în cavitatea bucală, care este necesară pentru o atenție specială dincolo de igienă orală de rutină. Ele sunt, de asemenea, mari adăugiri în îngrijire orală și de prevenire.

Listerine
zile
:
ore
:
minute
:
secunde