Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel Full Waves Curling Mascara - Limited Design 10 ml

Brand: Artdeco
Rimelul Full Waves Curling Mascara oferă genelor o rotire irezistibilă datorită periei special curbate. Genele sunt perfect separate și prelungite. Putem modela cu precizie chiar și cele mai scurte… Descriere și parametrii

Descriere

Rimelul Full Waves Curling Mascara oferă genelor o rotire irezistibilă datorită periei special curbate. Genele sunt perfect separate și prelungite. Putem modela cu precizie chiar și cele mai scurte gene. Ceara naturală, candelilla și carnauba și combinația de ceară de jojoba si floarea-soarelui hidratează și hrănesc în mod natural genele. Rimelul nu se împrăștie si are o rezistentă de lungă durată. Designul auriu limitat in stil Art Deco adaugă atractivitate produsului. Nu conține parabeni. Rimelul este testat clinic si este potrivit pentru persoanele care poartă lentile de contact. 

Caracteristici:

  • rimel pentru modelare,
  • extinde genele,
  • oferindu-le formă,
  • separă genele, 
  • modelează chiar si cele mai scurte gene,
  • Potrivit și pentru persoanele care poartă lentile de contact. 

Se aplică direct pe gene.