Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Asepso gel de curățare pentru mâini 67% alcool 100 ml

Brand: Alte
Asepso gelul de curățare pentru mâini 67% alcool distruge în mod eficient și rapid bacteriile. Conține o cantitate mare de alcool de peste 67%. Acest gel de curățare este potrivit pentru mașină, la… Descriere și parametrii

Descriere

Asepso gelul de curățare pentru mâini 67% alcool distruge în mod eficient și rapid bacteriile. Conține o cantitate mare de alcool de peste 67%. Acest gel de curățare este potrivit pentru mașină, la birou, după venirea acasă și pentru gențile de mână.  

Caracteristici:

  • gel de curățare pentru mâini,
  • spălare fără apă și săpun.
  • distruge rapid bacteriile,
  • conținut ridicat de alcool,
  • utilizare multifuncțională

Se aplică o cantitate mică de gel pe o mână și apoi se întinde pe ambele mâini timp de 30 de secunde.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde