Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel peeling exfoliant și iluminant Vitamina C 150 ml

Brand: Astrid
Datorită vitaminei C, gelul exfoliant delicat are efecte antioxidante, întărește producția de colagen și oferă pielii o strălucire naturală. Conține boabe de bambus și coji de portocale și datorită… Descriere și parametrii

Descriere

Datorită vitaminei C, gelul exfoliant delicat are efecte antioxidante, întărește producția de colagen și oferă pielii o strălucire naturală. Conține boabe de bambus și coji de portocale și datorită acestor substanțe active îndepărtează impuritățile, sebumul și celulele moarte ale pielii de pe piele. Lasă pielea netedă, moale și strălucitoare.

Caracteristici:

  • conține vitamina C si B3,
  • curăță pielea,
  • îndepărtează celulele moarte ale pielii,
  • iluminează pielea,
  • lasă pielea moale și bine curățată.

Aplicați pe piele și masați ușor,apoi clătiți. Utilizați 1-2 ori pe săptămână.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde