Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de ochi duală pentru cercurile întunecate de sub ochi Anew Clinical 2 x 10 ml

Brand: Avon
Crema de ochi pentru cercurile întunecate de sub ochi Anew Clinical este potrivită pentru toate vârstele. Luminează cercurile întunecate de sub ochi și restabilește aspectul sănătos. Formula cremoasă… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de ochi pentru cercurile întunecate de sub ochi Anew Clinical este potrivită pentru toate vârstele. Luminează cercurile întunecate de sub ochi și restabilește aspectul sănătos. Formula cremoasă cu antioxidanți hidratează instantaneu și luminează cercurile întunecate, in timp ce compoziția de gel neutralizează cauzele apariției acestora. Efecte vizibile după prima utilizare.

Caracteristici:

  • Crema duala pentru ochi,
  • luminează cercurile de sub ochi,
  • hidratează pielea,
  • se absoarbe imediat,
  • Efecte vizibile după prima utilizare.

Aplicați ușor cu vârful degetelor. Se aplică dimineața pe pielea curată, iar gelul se aplica seara după îndepărtarea machiajului.

Spoturi

zile
:
ore
:
minute
:
secunde