Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema gel de dus Love în Bloom (Shower Cream) 250 ml

Brand: Avon
Gel de duș Dragoste Bloom combină aroma senzuala de flori de iasomie cu tonuri moi albe, boboci de flori, plin de cald mosc. Datorită acestei compoziții irezistibile de parfumuri și compoziție… Descriere și parametrii

Descriere

Gel de duș Dragoste Bloom combină aroma senzuala de flori de iasomie cu tonuri moi albe, boboci de flori, plin de cald mosc. Datorită acestei compoziții irezistibile de parfumuri și compoziție emolientă, vă puteți bucura de o piele plăcută, proaspătă și moale toată ziua.

Caracteristici:

  • curăță delicat pielea,
  • lăsându-l parfumat proaspăt și plăcut.
  • cu textură cremoasă,

Aplicați gelul de duș pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde