Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam nutritiv pentru păr Kokos 260 ml

Balsamul pentru păr este foarte fin și potrivit pentru toate tipurile de păr. aderă perfect la păr și are un efect puternic. După utilizare părul rămâne moale, strălucitor, si crește volumului… Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul pentru păr este foarte fin și potrivit pentru toate tipurile de păr. aderă perfect la păr și are un efect puternic. După utilizare părul rămâne moale, strălucitor, si crește volumului coafurii. Acidul lactic adăugat ajustează pH-ului proteinelor pielii la nivelul fiziologic optim. Proprietăți utile ale balsamului BIO sunt blânde atât pentru păr cat și pentru natură. Este foarte moale și plăcut pentru utilizare. Conține cheratină, cu un conținut crescut de cisteină, în mod unic regenerează si întărește parul. Balsamul conține si alte componente, cum ar fi pantenolul, alantoina și uleiul de nucă de cocos pur. 

Caracteristici:

  • Balsam nutritiv,
  • potrivit pentru toate tipurile de păr,
  • potrivit pentru utilizare zilnică,
  • ușurează pieptănarea,
  • oferă fineţe şi strălucire,
  • cu un parfum plăcut tropical.

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze pentru o perioadă de timp și apoi se clătește.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: