Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru păr deteriorat Expert Repair & Deep Care (Expert Repair Conditioner) 200 ml

Brand: Lavera
Balsamul Expert Repair & Deep Care are grijă de părul uscat și deteriorat. Previne ruperea și deteriorarea lor, hrănește părul de la rădăcină la vârf. Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul Expert Repair & Deep Care are grijă de părul uscat și deteriorat. Previne ruperea și deteriorarea lor, hrănește părul de la rădăcină la vârf.

Ingrediente active:

  • Bio quinoa - are o proporție mare de proteine și acizi grași esențiali îmbunătățește calitatea creșterii părului și ajută la prevenirea îmbătrânirii părului,
  • Ulei Bio Macadamia - este bogat în grăsimi valoroase, inclusiv omega-3 și omega-6 acizi grași, hrănește părul uscat și fragil, adaugă moliciune și strălucire.

Caracteristici:

  • revitalizează si regenerează părul deteriorat,
  • previne ruperea părului,
  • regenerează chiar si părul foarte deteriorat,

Cum se folosește

Aplicați balsamul pe părul spălat cu șampon, și apoi clătiți-l bine.