Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Corector cremos împotriva cearcănelor Colour Correcting Wand 8 ml

Brand: Barry M
Corectorul Colour Correcting de la Barry M, oferă pielii un aspect relaxat și acoperă perfect imperfecțiunile și cercurile întunecate de sub ochi. Este foarte ușor de omogenizat și aderă cu ușurință… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Corectorul Colour Correcting de la Barry M, oferă pielii un aspect relaxat și acoperă perfect imperfecțiunile și cercurile întunecate de sub ochi. Este foarte ușor de omogenizat și aderă cu ușurință la piele. 

Caracteristici:

  • uniformizează tonul pielii,
  • acoperă imperfecțiunile,
  • reduce cercurile întunecate sub ochi,
  • luminează pielea de sub ochi,
  • potrivit pentru vegani.

Folosind un aplicator, aplicați corectorul într-un strat subțire direct pe cearcănele de sub ochi și întindeți-l până când s-a omogenizat. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde