Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel pentru sprâncene Take a Brow (Shape & Define Brow Gel) 10,5 ml

Brand: Barry M
Gel transparent cu care veți crea sprâncene perfecte. Vă va ajuta să aranjați sprâncenele in forma dorită și apoi să fixați. Aplicatorul in forma de spirală, care amintește de rimel prinde si fire de… Descriere și parametrii

Descriere

Gel transparent cu care veți crea sprâncene perfecte. Vă va ajuta să aranjați sprâncenele in forma dorită și apoi să fixați. Aplicatorul in forma de spirală, care amintește de rimel prinde si fire de par pe care nu ați știut că le aveți! Creați astfel un efect natural si frumos. 

Caracteristici:

  • fixează sprâncenele,
  • adaugă culoare naturală,
  • adaugă volum,
  • hrănește,
  • aplicare ușoară.

Folosind peria, aplicați gelul pe sprâncene, și formați în direcția de creștere a părului in forma dorită.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde