Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Machiaj holografic Holographic Eye Topper 1,89 ml

Brand: Barry M
Machiajul Holographic Eye Topper de la Barry M vă va lăsa ochii frumos strălucitori - conține particule mici speciale care reflectă lumina pentru a crea un aspect electrizant al curcubeului. Aderă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Machiajul Holographic Eye Topper de la Barry M vă va lăsa ochii frumos strălucitori - conține particule mici speciale care reflectă lumina pentru a crea un aspect electrizant al curcubeului. Aderă imediat la pleoape și rezistă toată ziua. Potrivit pentru vegani. 

Caracteristici:

  • umbre holografice pentru ochi,
  • efect de sclipre,
  • se aplică ușor, 
  • să adere imediat la pleoape. 

Aplicați nuanțele pe pleoape cu pensula, aplicatorul sau vârful degetelor. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde