Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paletă cu farduri de ochi cu oglindăDeluxeMetals (Eyeshadow Palette)10 x 0,7 g

Brand: Barry M
subliniază perfect atât aspectul de zi cât și de seară și vă va lumina privirea. Paleta conține 10 nuanțe de ochi strălucitoare, care sunt reciproc ușor de combinat și se completează foarte bine. În… Descriere și parametrii

Descriere

subliniază perfect atât aspectul de zi cât și de seară și vă va lumina privirea. Paleta conține 10 nuanțe de ochi strălucitoare, care sunt reciproc ușor de combinat și se completează foarte bine. În plus, oglinda din interiorul paletei va ușura machierea. 

Caracteristici:

  • textură fină care se aplică cu ușurință,
  • oferă un aspect aranjat.
  • culori strălucitoare
  • aplicare ușoară,
  • rezistență de lungă durată,

Aplicați cu ajutorul pensulei.