Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paletă fard de ochi Wildlife (Eyeshadow Palette) 9 x 1,4 g

Brand: Barry M
Paleta de umbre de ochi Wildlife de la marca Barry M conține 9 culori intens pigmentate. Cu această paletă nu veți ști ce nuanțe să alegeți mai întâi. Profiturile obținute de la fiecare paletă… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Paleta de umbre de ochi Wildlife de la marca Barry M conține 9 culori intens pigmentate. Cu această paletă nu veți ști ce nuanțe să alegeți mai întâi. Profiturile obținute de la fiecare paletă sprijină pangolinii, care sunt cele mai de contrabanda animale din lume și rinocerii, care sunt în pericol de dispariție în mai puțin de 10 ani. 

Caracteristici:

  • paletă cu farduri pentru ochi,
  • variație infinită de culori,
  • de lungă durată,
  • efect strălucitor și mat.

Aplicați nuanțele pe pleoape cu pensula, aplicatorul sau vârful degetelor. Nuanțele pot fi combinate sau folosite separat. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde