Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray pentru protecția termică a părului Heat And Shine(Spray) 200 ml

Brand: batist
Spray-ul de păr este special conceput pentru aranjarea termică a părului indisciplinat, până la o temperatură de până la 230 ° C Textura special concepută cu conținut de cheratină,vitamina E si… Descriere și parametrii

Descriere

Spray-ul de păr este special conceput pentru aranjarea termică a părului indisciplinat, până la o temperatură de până la 230 ° C Textura special concepută cu conținut de cheratină,vitamina E si uleiuri Inca Inchi, hrănește și hidratează părul. Lasă părul moale si fin la atingere. 

Caracteristici:

  • restabilește părul deteriorat,
  • hidratează și hrănește,
  • previne pierderea de umiditate.
  • pentru tratamentul termic al părului pană la 230 ° C,
  • nu încarcă părul,
  • echilibrează în mod eficient părul.

Aplicați pe întreaga lungime a părului uscat si aranjați cu placa de păr pană la netezire sau creați bucle. Spray-ul poate fi folosit pe parul umed înainte de utilizarea uscătorului de păr.