Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de duș Lemon Merinque (Shower Créme) 500 ml

Lăsați-vă cucerită de o colecție jucăușă cu flamingo roz și mirosul irezistibil de plăcintă de lămâie. Crema de dus va curăți delicat pielea dvs., o hidratează și o parfumează cu tonuri de lămâie… Descriere și parametrii

Descriere

Lăsați-vă cucerită de o colecție jucăușă cu flamingo roz și mirosul irezistibil de plăcintă de lămâie. Crema de dus va curăți delicat pielea dvs., o hidratează și o parfumează cu tonuri de lămâie acră, coaja de lămâie si cremă de vanilie. fără parabeni, Potrivită pentru vegani. Fabricată in Anglia.

Caracteristici:

  • cremă de duș cu mirosul de plăcintă de lămâie,
  • spală eficient pielea,
  • o hidratează,
  • o parfumează,
  • este fără parabeni,

Se aplică pe pielea umedă, masați, apoi clătiți cu apă caldă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde