Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bază sub machiaj I♥Revolution Tasty Peach (Mattifying Priming Spray) 100 ml

Primul pas pentru machiaj perfect este baza spray pentru machiaj de la I Heart Revolution. Înainte de a aplicarea machiajului, pulverizați pe fata si pregătiți-va pentru un aspect mat fără strălucire… Descriere și parametrii

Descriere

Primul pas pentru machiaj perfect este baza spray pentru machiaj de la I Heart Revolution. Înainte de a aplicarea machiajului, pulverizați pe fata si pregătiți-va pentru un aspect mat fără strălucire, dar cu aroma delicioasa de piersici. Ca un bonus, pachetul este acoperit de mini piersici.

Caracteristici:

  • bază sub machiaj.
  • pregătește pielea pentru make-up,
  • are un efect mat,
  • cu mirosul delicios de piersici.

Înainte de aplicarea machiajului se pulverizează pe piele. 

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution le veți găsi aici: