Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadouBasic Beard Set Cinnamon Season

Brand: beviro
Setul include: Balsam pentru barbă Cinnamon Season (Beard Balm) 50 ml Ulei pentru barbă Cinnamon Season (Beard Oil) 30 ml Descriere și parametrii

Descriere

Setul include:

  • Balsam pentru barbă Cinnamon Season (Beard Balm) 50 ml
  • Ulei pentru barbă Cinnamon Season (Beard Oil) 30 ml

Balsamul se potrivește pentru barba mai lungă, care oferă toată nutriția necesară și, de asemenea, un styling ușor datorită cerii. Am amestecat 5 uleiuri de calitate - orez, migdale, avocado, jojoba, și de ricin - și prelucrate cu unt de shea, ca rezultatul sa fie cu adevărat perfect.

Mirosul Cinnamon Season combină note de scorțișoară, lemn de santal si grapefruit proaspăt. Veți avea cu el Crăciunul în fiecare zi, cel puțin pe barba. realizat în Republica Cehă, Conține 100% ingrediente naturale.

Cum să utilizați:

  • Extrageți cantitatea corespunzătoare de balsam și frecați în palme. 
  • Aplicați balsamul dizolvat în barbă și pe pielea de sub ea.

Uleiul este baza pentru îngrijirea bărbii. Și în același timp produsul nostru „signature“. Minimalizează mâncărimea, hrănește barba, adaugă strălucire și miroase plăcut. Am amestecat 5 uleiuri de calitate - orez, migdale, avocado, jojoba, și de ricin ,ca rezultatul sa fie cu adevărat perfect. Fiecare ulei poate face ceva mai mult atunci când este combinat.

Mirosul Cinnamon Season combină note de scorțișoară, lemn de santal si grapefruit proaspăt. Veți avea cu el Crăciunul în fiecare zi, cel puțin pe barba. realizat în Republica Cehă, Conține 99,99% ingrediente naturale.

Cum să utilizați:

  • Picurați uleiul în palmă, frecați si masați in barbă si pielea de dedesubt.
  • Cantitatea recomandată: 4-8 picături de 1-2 ori pe zi.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde