Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Măști gel pentru ochi cu cânepă Hemp Beauty (Eye Gel Patches Organic Hemp Oil) 6 perechi

Măștile gel de ochi cu cânepă Hemp Beauty sunt pernuțe speciale de gel sub ochi cu ulei de cânepă organic pentru regenerarea perfectă a pielii, strălucire și îngrijirea zonei obosite a ochilor.  Descriere și parametrii

Descriere

Măștile gel de ochi cu cânepă Hemp Beauty sunt pernuțe speciale de gel sub ochi cu ulei de cânepă organic pentru regenerarea perfectă a pielii, strălucire și îngrijirea zonei obosite a ochilor. 

Caracteristici:

  • măști-gel pentru ochi,
  • cu ulei de cânepă,
  • regenerează zona ochilor.
  • iluminează,
  • reîntoarce vitalitatea pielii.

Cum se folosește

Se aplică pe pielea curată, uscată în zona ochilor pentru 20-25 de minute. După îndepărtare masați excesul de gel și deja nu se spală.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde