Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dispozitiv cosmetic EMSlift 4in1 BR-1510

Brand: Beauty Relax
Dispozitiv cosmetic BeautyRelax EMSlift din gama iLift combină tehnologia pentru lifting invaziv a pielii. Ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și promovează în mod semnificativ producția de… Descriere și parametrii

Descriere

Dispozitiv cosmetic BeautyRelax EMSlift din gama iLift combină tehnologia pentru lifting invaziv a pielii. Ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și promovează în mod semnificativ producția de colagen natural. Radiofrecvență, EMS terapie pulsativă și lumină roșie. Tratament foarte eficient pentru rezultate realizabile. Ecran iluminat. Programe automate pentru utilizare ușoară. 

Frecvență radio
Capul de aplicare generează energie prin intermediul undelor radio cu putere destul de specifică și frecvență. Undele de radiofrecvența sunt optimizate pentru a provoca un gradient termic, care influențează semnificativ procesele din stratul dermei. Energia livrată activează remodelarea fibrelor de colagen si elastină. Este posibilă concentrarea maximă a energiei în zonele cu un strat semnificativ de grăsime și de excitație ulterioară a proceselor metabolice, are un efect semnificativ asupra netezirii foarte eficiente a pielii și contururile deformate..

terapie pulsativa EMS
capul de aplicare în contact cu pielea transporta impulsuri electrice fine. Puterea și frecvența impulsurilor electrice sunt special adaptate pentru a permite tratamente faciale. Impulsurile electrice pătrund prin partea exterioară a pielii direct la mușchii faciali. Colagenul și fibrele elastice sunt stimulate mecanic. Veți obține o îmbunătățire a texturii pielii, tonusul și creșterea elasticității în zona feței. Pielea are aspect tânăr și iluminat.

Terapia Photon
Lumina este pur și simplu partea vizibilă a radiației electromagnetice de frecvențe diferite. Atinge diferitele lungimi de undă în intervalul 390 la 760nm (nanometri). Ochiul uman este capabil să perceapă lumina în lungimi de undă cuprinse între 400 și 800 nm. În terapia cu fotoni, lumina pătrunde în corp ca un flux de energie sub formă de fotoni. Este dovedit științific că diferite lungimi de undă ale luminii au ca rezultat efecte specifice în îngrijirea pielii. Studiile au verificat beneficiul terapeutic real pozitiv pentru țesuturile vii și organismele la nivel celular. BeautyRelax EMSlift oferă funcția de lumină roșie și albastră.

Lumina roșie

 • Stimulează producția naturală de colagen,
 • Efect benefic asupra fibrelor elastice.
 • Creșterea eficienței absorbției ingredientelor active ale produselor cosmetice.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui în țesutul subcutanat.
 • Previne formarea de pigment.

Parametrii tehnici:

 • Programe automate: WARM UP, SMOOTHING, FIRMING, LIFT UP, EXERCISE.
 • Tensiune de operare: 5 V.
 • Curent de funcționare: 1 A.
 • Timp de încărcare: 3.5 ore.
 • Timp de operare: 1 oră.
 • Baterie: baterie Li-ion cu o capacitate de 740 mAh.
 • alimentare electrică: Cablu USB (inclus).
 • Dimensiuni: 15,7 x 5,7 x 3,9 cm.
 • Greutate: 160 g

Utilizați conform instrucțiunilor.