Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru bărbați 40331

Brand: Beper
Aparat cu o lamă cu două fețe unică pentru rasul și modelarea bărbii de orice lungime. Poate fi utilizat pentru rasul uscat și umed. Puteți seta lungimea tăieturii datorita pieptenilor de 1-3-5 mm.… Descriere și parametrii

Descriere

Aparat cu o lamă cu două fețe unică pentru rasul și modelarea bărbii de orice lungime. Poate fi utilizat pentru rasul uscat și umed.
Puteți seta lungimea tăieturii datorita pieptenilor de 1-3-5 mm. Aparatul de ras are o durată de viata de 60 de minute, încărcarea bateriei cu litiu durează aproximativ 2 ore (indicator de încărcare).

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru bărbați,
  • potrivit pentru rasul uscat și umed.
  • Puteți selecta lungimea tăieturii,
  • rezistență până la 60 de minute
  • Încărcare cu ajutorul bateriilor cu litiu.

Utilizați conform instrucțiunilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde