Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Epilator reîncărcabil 2 in 1 3BEPI001

Brand: Beper
Epilatorul reîncărcabil 2 în 1 cu un design modern și de înaltă performanță poate fi utilizat cu curent alternativ. Pensete mari / late 2 viteze permit epilarea eficienta iar capetele de ras elimina… Descriere și parametrii

Descriere

Epilatorul reîncărcabil 2 în 1 cu un design modern și de înaltă performanță poate fi utilizat cu curent alternativ. Pensete mari / late 2 viteze permit epilarea eficienta iar capetele de ras elimina chiar și cele mai fine fire de păr din zonele sensibile. timpul de utilizare este de aproximativ 40 de minute, datorită unei baterii cu litiu și încărcare rapidă.

Caracteristici:

îndepărtarea rapidă a firelor de par cu rădăcină pentru rezultate pe termen lung
2 capete de bărbierit
2 viteze,
capetele se pot spăla
Performanță: 3,7 V
Baterie: 700 mAh

Utilizați conform instrucțiunilor.  

Aparat de ras 1x
2x capete de bărbierit
1x adaptor
1x o husa de călătorie
1x perie de curățare