Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam revigorant de corp cu perla de aur Magic Bronze(Illuminating Body Lotion) 250 ml

Brand: Bielenda
Ton bronzat al pielii hidratate, datorita balsamului tonifiant de corp. Produsul cu compoziție regenerantă nu numai ca hidratează și hrănește adânc pielea, dar datorită compoziției sale o tonifiază… Descriere și parametrii

Descriere

Ton bronzat al pielii hidratate, datorita balsamului tonifiant de corp. Produsul cu compoziție regenerantă nu numai ca hidratează și hrănește adânc pielea, dar datorită compoziției sale o tonifiază frumos. Pielea rămâne catifelată și frumos radianta. Produsul este ideal pentru toate tipurile de piele.